TERUG NAAR DE HOMEPAGINA


Gourmet, fondue en steengrill


Gourmet Standaard:
– Kipfilet
– Kalkoenfilet
– Kalfsbiefstuk
– Varkenshaas
– Kogelbiefstuk

 

 

Gourmet de luxe:
– Kipfilet
– Lamsrack
– Kalfshaas
– Varkenshaas
– Ossenhaas

 

 

Fondue:
– Kogelbiefstuk
– Varkenshaas
– Kipfilet
– Kalfsbiefstuk
– Gehaktbal
– Slavink

 

 

Steengrill:
– Kogelbiefstuk
– Varkenshaas
– Kipfilet
– Kalfsbiefstuk
– Gehaktbal
– Slavink

 

De schotels kunnen aangevuld worden of er kan geruild worden met:

– Hamburgers
– Slavinken
– Mini saté
– Shoarma
– Lamsvlees

 

Graag aangeven of u het gemarineerd wil hebben.

Standaard schotels bestaan uit 2,5 à 3 ons vlees per persoon, wat dan uitkomt op ongeveer 60 gram per soort per persoon.

 


TERUG NAAR DE HOMEPAGINA